Returnering af varer

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne - regnet fra den dag de modtages. Du skal skriftligt meddele Batterifabrikken herom ved at bruge den formular du modtog sammen med ordrebekræftelsen eller sende en mail til batterifabrikken@batterifabrikken.dk med nedenstående fortrydelsesoplysninger:

Til
Batterifabrikken.dk
Genvejen 13
8920 Randers NV
batterifabrikken@batterifabrikken.dk

- Jeg ønsker, at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:
"Tekst fx batteri YTX12-BS"

Bestilt den
Modtaget den

Forbrugerens fulde navn
Forbrugerens adresse
Forbrugerens underskrift  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Dato

Oplysningerne sendes til Batterifabrikken via ovenstående email.  Varen skal returneres indenfor 14 dage efter din meddelelse om fortrydelse. Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Emballagen til opladere er en væsentlig del af varen og produktet skal returneres i original emballagen pakket på forsvarlig vis, så originalemballagen ikke forringes væsentligt. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Returnerer du varen indenfor 14 dage fra modtagelsen uden at medsende returformularen antages købet for også for annulleret.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returnering/brug af fortrydelsesret kan IKKE ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Batterifabrikken har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Vi glæder os til at handle med dig
www.batterifabrikken.dk