Lithium batterier (li-ion batteri)

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Salg

Bosch Lithium batteri LTX20L-BS / 0986122637

Pris: 3.050,00 kr

Special Price 2.999,00 kr

Salg

Lithium batteri - LIX30L-BS / 0986122635

Pris: 3.298,00 kr

Special Price 2.999,00 kr

Salg

Lithium batteri - LT12A li-ion / 0986122609

Pris: 1.340,00 kr

Special Price 1.299,00 kr

9 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Bosch li-ion motorcykelbatterier

 

Lithium batterier er ægte kraftcenter til motorcykler, ATV'er, jetski m.v. Batteriet bygger på en innovativ lithium-ion teknologi som giver en lang række fordel sammenlignet med et tradtionelt bly/syre, AGM eller gele batteri.

 

Lithium er enestående batterierne til motorcykler som kræver en høj koldstartsstrøm. Især 2 cylindrede motorcykler som Harley Davidson og V-Twin maskiner kan have glæde af at investere i et lithium batteri fordi de har brug for masser af koldstartsstrøm når motoren skal slåes i gang. Det kræver muskler og et ordentligt lithium batteri fra Bosch kan levere den startstrøm motorcyklen har brug for og så tåler lithium batterierne derudover dybe afladninger og de har meget længere levetid end et AGM batteri.

 

Fordele ved lithium batterier

*60% lavere vægt sammenlignet med AGM
*100% vedligeholdelsesfrit
*Op til 4 gange længere levetid end AGM (normalt har et AGM batteri ca. 1200 cyklus i sin levetid og et lithium batteri 2000/2500+ cyklus i sin levetid)
*Ekstremt høj koldstartsstrøm - ofte 2-4xmere power til koldstart end et AGM batteri
*Modstår vibrationer og er ekstremt holdbart
*Kan monteres valgfrit (360grader)
*Indbygget ladeindikator, spændingstester og balancer (passiv cellebalancering). Elektronikken sørger for balanceret afladning og medvirker til hurtig opladning af cellerne.

*BMS management styring. Intelligent styring af den enkelte battericelle, så den aflades og oplades bedst muligt. Det betyder meget længere levetid sammenlignet med AGM batterier og kan dermed forsvare den merpris et lithiumbatteri koster og så får du samtidig en langt højere startstrøm.

*Lithiumbatterier er især velegnet til motorcykler med et stort strømbehov - fx. store motorer, 2cylindrede - eller motorcykler med en masse elektrisk udstyr som fx. ABS, MSC (ESP system på mc), traction control m.v.

*Ekstremt lav selv-afladning. Det betyder, at ved vinteropbevaring kan batteriet stå længere uden at være tilsluttet en pulsoplader. Det anbefales, at batteriet oplades helt mindst 1-2 gange om året med en egnet batterilader.

 

Vigtigt at bemærke om opladning af Bosch lithium li-ion batterier:

*Opladeren skal være egnet til li-ion batterier ellers ødelægges batteriet. (De fleste Victron ladere i shoppen er egnet)
*Opladerens recondition / afsulfateringsfunktion må IKKE benyttes da den ødelægger li-ion batterier.