Batteriladere & booster

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Victron Energy opladere til bil, motorcykel, båd og moover

Victron er den bedste og mest enkle 6V 12V 24V oplader på markedet. Alle opladere har polaritetbeskyttelse så batteri eller lader ikke beskadiges hvis opladeren tilsluttes +/-polerne forkert. Derudover er laderne IP65 godkendt, så de er modstandsstærke overfor støv og fugt.

 

Victron 12 Volt og 24 Volt laderne er intelligente og de overvåger ladecyklussen så batteriet ikke overlades. Det betyder at opladerne er perfekte til både korte opladninger hvor du har behov for kraftfuld opladning eller som langtids ladning - fx i forbindelse med vinteropbevaring - hvor laderen er permanent tilsluttet batteriet. Ved langtids tilslutning sørger ladere selv for at hæve og sænke ladestrømmen, så batteriet hele tiden motioneres.

 

De fleste Victron ladere har Li-on funktion, som betyder at opladeren er egnet til opladning af lithium, li-ion, LiFePO4 batterier. Funktionen er indbygget i opladeren og kan vælges manuelt med funktionstasten.

 

Det er ekstremt vigtigt ikke at benytte afsulfateringsprogrammet (recondition) til lithium batterier, da det ødelægger batteriet.