Find dit batteri

Det er vigtigt, at finde det rigtige batteri til dit køretøj. Det er relativt nemt og det kan gøres på 2 forskellige måder. Uanset valget af metode skal du afmontere det gamle batteri og finde enten JIS-koden. Du kan også tage målene på batteriet eller de indvendige mål på batterikassen.

find-dit-batteri

Eksempel 1
På ovenstående billede er angivelsen for placering af +polen. På batterifabrikken.dk er der på hver produktside en beskrivelse af polstillingen, JIS-koden og/eller ETN-nummeret på det enkelte batteri. Det er ofte nemmest, at bruge JIS-koden....i ovenstående eksempel er JIS-koden: "YTX20-BS". Alternativt følges eksempel 2:

 

find-dit-batteri-2

Eksempel 2
Mål længde, bredde og højde på dit nuværende batteri. Alternativ måles batterikassens indvendige mål. Alle mål på produktsiderne er angivet i millimeter. Sammenhold det med polstilingen fra eksempel 1 og Volt/Ampere. Det er ikke væsentligt hvis Ampere på det nye batteri er højere end det nuværende....det betyder kun, at du har strøm i længere tid. Det er til gengæld super-vigtigt, at Volt er identisk!

 

Vi glæder os til at handle med dig!

 

batterifabrikken