Batterifabrikken.dk

Leveringsdygtig i alle typer batterier til motorcykelfolket, mover, marine, have/park og truck batterier.

Vi har dit motorcykelbatteri uanset om du kører racer, chopper, touring, bobber, scrambler eller er igang med dit helt eget motorcykelprojekt. Mangler du et specielt batteri så send mål BxHxD og Volt (6 eller 12 Volt) til batterifabrikken@batterifabrikken.dk


Originale reservedele
Vi har alt originale reservedele til motorcykler og har stor leveringssikkerhed på reservedele til motorcykler der er op til 10-15 år gamle. Alle reservedele er originale eftermarkedsstumper direkte fra producenten. Det betyder, at du har sikkerhed for at kvaliteten er i orden, reservedelen passer på cyklen og du opretholder værdien af motorcyklen.


Er din cykel ældre kan reservedele sandsynligvis stadig skaffes. Hør os ad....vi hjælper gerne - det koster ikke en krone! batterifabrikken@batterifabrikken.dk


Castrol olier / Motul olier
Castrol og Motul leverer topkvalitets olier til motorcykelfolket og er 2 af de bedst kendte olieproducenter. Vi har en bred vifte af olier og viskositeter beregnet til MC der sikrer din motorcykel optimal smøring.

Varta & Victron Energy batterilader
Varta er producent af topkvalitets batterier og det betyder optimal startydelse til din motorcykel. Varta batterierne må ikke sammenlignes med batterier i den "lette" vægtklasse, da de slet ikke leverer den samme kvalitet og startydelse til din motorcykel.

Victron Energy....kvalitets oplader fra Holland - top kvalitet til en skarp pris - intet mindre!

Vi glæder os til at handle med dig!

Batterifabrikken.dk

Topkvalitet som vi kun selv vil bruge

Facebook