Returnering af varer

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne - regnet fra den dag de modtages. Du skal skriftligt meddele Batterifabrikken herom ved at bruge den formular du modtog sammen med varene eller sende en mail til batterifabrikken@batterifabrikken.dk med nedenstående fortrydelsesoplysninger:

- Jeg ønsker, at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Varetekst - fx batteri YTX12-BS
Ordrenummer
Bestilt den

Modtaget den
Dato for den dag du indgiver fortrydelsesretten
Købers navn, adresse og mailadresse

Varen skal returneres indenfor 14 dage efter din meddelelse om fortrydelse. Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Emballagen er en væsentlig del af varen og produktet skal returneres i original emballagen pakket på forsvarlig vis, så originalemballagen ikke forringes. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde men du kan købe en returlabel i vores returportal (se nedenfor). Returnerer du varen indenfor 14 dage fra modtagelsen uden at medsende returformularen antages købet for også for annulleret.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returnering/brug af fortrydelsesret kan IKKE ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Batterifabrikken har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Vi glæder os til at handle med dig
www.batterifabrikken.dk